Vrijblijvende offerte

Waarom industriële zonnepanelen plaatsen?

Ruim 10 jaar ontwerpen en installeren wij industriële PV-installaties in Vlaanderen, Wallonië, het Brussels gewest, Frankrijk en Luxemburg.

Door onze jarenlange ervaring hebben we heel wat expertise opgebouwd die ons toelaat om voor al onze klanten de meest ecologische en economische oplossing aan te bieden.

Duurzame energieprojecten worden werkelijk van A tot Z uitgewerkt. ESE brengt aan de hand van een plaatsbezoek de noden van elke klant, in kaart en werkt nadien een voorstel op maat uit.  

 

Dit voorstel wordt in 3D uitgetekend en er wordt een rentabiliteitsstudie opgemaakt zodat de klant onmiddellijk weet hoe zijn investering rendeert en wat de terugverdientijd van zijn installatie zal zijn.

 

De energieprijzen in België stijgen nog steeds, waardoor het financieel interessant is om de benodigde stroom zelf op te wekken.

Het hoofddoel van het plaatsen van industriële zonnepanelen is uiteraard de energiefactuur maximaal te reduceren zodat de investering op korte termijn wordt terugverdiend. 

 

ESE kan dankzij de onafhankelijke divisies een totaaloplossing uitwerken vanuit een one-stop-shop partnership. Dit houdt in dat klanten zowel voor zowel netstudie, bordenbouw, plaatsing van HS-cabine, installatie van PV-installatie, AREI-keuring, automatisering en sturing maar ook voor monitoring, service en energiemanagement bij ESE terechtkunnen. Op deze manier streven we naar een langdurige vertrouwensrelatie met onze klanten die op hun beurt onze beste ambassadeurs zijn.

 

Naast de technische knowhow beschikken we ook over de financiële, juridische en fiscale kennis om elk project te laten slagen.

Onze zaakvoerder aan het woord? 

Bekijk de coverreportage in VOKA - Ondernemers 2021

We zijn invoerder en distributeur van de meeste van onze componenten. Op die manier streven we er ook naar steeds de scherpste prijzen te kunnen afficheren. 

Wenst u echter niet zelf te investeren in een PV-installatie? Dan bieden we met ESE.invest een extra troef aan. Via een derde partij financiering kan ESE de investering voor u (gedeeltelijk) bekostigen en betaalt u als klant enkel een veel lagere energiefactuur. Ook deze oplossingen worden uiteraard volledig op maat uitgewerkt.

Ontdek ESE.invest

ESE.solar is aanbieder van kwalitatief hoogstaand materiaal. Dankzij een goede relatie met onze leveranciers en onze eigen service mensen garanderen we de beste opvolging, service en dienst na verkoop.

© 2024 ESE Group - Privacy - Algemene voorwaarden - Website by KMOSites